lørdag den 10. april 2010

Koh Samui

Koh Samui har vaeret det sidste stop for os i Thailand. I modsaetning til de andre oeer vi har vaeret paa er Samui stor. Vi bor paa Chaweng Beach, en af de mest populaere og turistede steder. Mest af alt minder byen om en mini mini udgave af Bangkok, hvor man baade finder supermarkeder, Starbucks, Pizza hut og McDonalds - men selvfoelgelig ogsaa alle de boder man ogsaa finder alle andre steder.

Vi har den sidste tid glaedet os meget til at komme videre fra Thailand. Saa de sidste fem dage paa Samui er blevet sloeset en smule vaek. Vi har koebt ure, saa vi nu rent faktisk kan foelge med i dagens forloeb.

Den foerste dag to vi ud til Lamai (en anden strand + by) for at se lidt paa den del af oen. I forhaald til Chaweng (hvor vi bor) var det meget roligere, lidt mere som vi kendte det fra de andre oeer med boder og smaa nipsbutikker. Egentlig havde vi planlagt at gaa til Lamai, ca. 8km men da vi var kommet halvvejs fandt vi ud af vi var gaaet i stik modsat retning, og da vi saa var kommet i rigtig retning og godt afsted mod Lamai steg vi alligevel ind i en taxa.

Derudover har vi brugt meget tid ved computerne i denne uge, og lidt ved stranden - vaeret i tesco (foetex ligende supermarked) og faaet massage.



1. Kim, lige inden hun fik sin ristede majskolbe - hun glaeder sig meget til den! 2. Suntanning! Vi er bare for laekre. 3. Vi fik massage, Marias dame var soed, Kims dame gik paa hende og knak hendes ryg i 9000 dele - men det var nu meget rart. 4. Vi spiste forarsruller med tilhoerende fruitshakes fra de smaa mader boder. Det var utroligt laekkert og kan klart anbefales.
PS. STOR TILLYKKE TIL CLARA MED FOEDSELSDAGEN I DAG.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar