mandag den 5. april 2010

Koh Tao - Skildpadde oeen

Koh Tao ligger laengst nordpaa af Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui, som er vores naeste stop. Oeen hedder Koh Tao fordi Tao betyder skildpadde og tidligere var oeen hjemsted for mange skildpadder, de lever dog ikke laengere her da oeen er proppet op med backpackers konstant. Derudover siges Koh Tao at vaere det sted i verden hvor du billigst kan faa et dykkercertifikat, derfor er her ogsaa fyldt med unge dykkere.
Vi har dog valgt ikke at dykke, da det ikke rigtig var noget der fangede os. Vi synes det ville vaere aergerligt at bruge saa mange penge paa det naar vi ikke var sikre paa om det overhovedet var os. Men nu har vi koebt masker og snorkler, saa vi kan komme ud og se lidt paa egen haand. Der er mange der ikke kan forstaa hvorfor vi ikke vil dykke, men det er simpelthen bare ikke det vi har lyst til.
Vi har faaet en ny yndlingsbar, kaldet Choppers, det er en sportsbar med fladskaerme over det hele, hvor de spiller livemusik hver aften - rigtig hyggeligt sted. Her er rigtig mange unge, og stemningen fra Koh Phangan lever videre her, dog i et lidt roligere tempo. Vi har ogsaa moedtes med nogle danskere vi ogsaa moedte til Fullmoon festen.
Derudover er vi begge blevet halvsloeje pga varmen, hvilket ogsaa betyder vi begge har mistet appetitten lidt - men vi fik en ordenligt omgang thaimassage soendag af to soede thaidame og det har vidst hjulpet lidt.

Vi er netop nu paa Koh Tao, men rejser videre til Koh Samui paa tirsdag og har seks naetter inden vi tager til Phuket for at forlade Thailand for denne gang.



1. Solnedgang over Sairee Beach, hvor vi bor. 2. Maria ...... 3. GVEKKO, vores husgekko som Kim har lange samtaler med. 4. Man skal passe paa man ikke faar en kokosnoed i hovedet 5. Strand + Kim 6. Standarden i vores bungalow, armenam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar