søndag den 4. april 2010

Koh Phangan - Fullmoon Party

Vi tog til Koh Phangan d. 28, fra Koh Samet. Det tog et helt doegn at komme derhen. Vi skulle gennem Bangkok foerst nemlig. Vi koerte i bus fra Bangkok til Chumphon hvor vi tog en katamaran over til Koh Phangan. Baadturen var uden tvivl det vaerste, det vuggede meget og vi blev begge lidt daarlige, men slap dog bedre igennem end de fleste.

Da vi ankom paa Koh Phangan var oeen allerede fyldt med backpackers, da det var i dagene op til det beroemte Fullmoon Party. Fullmoon festen blevet afholdt paa Haad Rin Beach, som vi (heldigvis) ikke boede paa. Vi boede lidt vaek paa Ban Tai Beach, paa et lidt nice resort kaldet Milky Bay. Foerste aften var aftenen foer selve Fullmoon og vi bestemte os derfor for at gaa ud og faa noget mad. Vi gik ud til vejen, steg ind i en taxa og moedte Elliot. Derefter endte vi saa med spise, gaa paa bar og tage til pre fullmoon med Elliot samt nogle af hans venner. Bl.a en lokal bartender ved navn John (Johan) som har arbejdet 3 aar paa Ama'r.

Fullmoon blev startet af en mindre flok backpackers i slut 80'erne. Navnet Fullmoon kommer af at fuldmaanen skulle vaere rigtig flot over Had Rin Beach, desuden bliver festen altid holdt paa netop fuldmaane, medmindre det falder sammen med Thai'ernes helligdage.

Det hele er nu blevet saa populaert at der kommer ca. 10000 backpackers eller flere hver maaned for at feste. Til festen maler man sig med neonmaling i forskellige farver og moenstre. Nogle maler sig kun lidt, mens andre er fuldstaendig smurt ind.

Stemningen var rigtig god, da alle bare er ude for at more sig og moede andre backpackers. Vi havde det utroligt sjovt begge dage, selvom der var lidt mange mennesker. Vi talte med mange englaendere og danskere, og de var allesammen rigtig soede. Lidt ligesom os ;)

1. udsigt fra vores hotel Milkybay 2. 10% eller mindre af de folk der var til Fullmoon Party 3. Vi havde taget Karen og Thea, vores rangers fra trekkingturen, med 4. Neonmaling. Sharmaine var rigtig dygtig og malede ogsaa Maria. 5. Vi blev noedt til at skifte rum sidste nat til denne ydmyge lille villa hvor der naesten ingen plads var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar