onsdag den 17. marts 2010

Bangkok

Vi har ikke set det store af Bangkok, det er alt for besvaerligt paa egen haand. I morgen tager vi en tur op af floden Klong i de originale longboats. Efter den tur forsaetter vi paa en tur der hedder City Tour. Der skal vi se templer, den liggende buddha og lidt andet. Turen slutter af i Chinatown. Torsdag aften drager vi videre paa Umphang tur i det det nordvestlige Thailand. Der skal vi trekke, ride paa elefanter og se sydoestasiens stoerste vandfald. Bliver spaendende. Derefter tager vi til Koh Samet og tager noget sol oever os i at lave ik' noget.

I dag tog vi ud til MBK og Siam center. Og glem alt shoppingcentre som I kender dem, for hold da op hvor er det svaert at finde rundt i. Vi fik anbefalet et lille bitte shoppingcenter der hed bonanza maaske, af en pige som ogsaa havde backpacket rundt i Thailand i 2 mdr.

Det var fashion knock out, det svarede til vores h&m. Vi fik koebt lange bukser til naar vi skal i Grand Palace, samt kjoler, oereringe og nye lookalike wayfarers. Og en gave til de to Cupcakes piger derhjemme. HIHI. Turen derud foregik i taxa, det kostede 60 bath. Det skal i saa dividere med 5 for at faa noget der ligner dkk. Billigt, ja tak! Men faerdselslov WHO siger jeg bare.

Vi hygger meget, men glaeder os super meget til at komme ned sydpaa til luft og sol. Her i Bangkok er der bare lummert og uoverskueligt. Haaber i morgens tur goer et lidt bedre indtryk.

Vi har det godt, og vi ses i Juni.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. KIM! Din mor har ikke afleveret nøglen endnu.

    SvarSlet
  3. hun naar det nok.d et er foerst d. 1 april jo.
    hilsen cykelkim

    SvarSlet