fredag den 26. marts 2010

Koh Samet

1. restauranten til vores hotel 2. Nogle ikke saa gode mojitos 3. Kims lille kakkelak ven som blev mobbet af et firben 4. vores strand - baadene ligger til lige udeforan stranden 5. SOOOL




Efter trekking tog vi ud til oen Koh Samet, for at holde badeferie. Turen fra Bangkok til Banphe (stedet hvor man sejler over til oen) kostede 157bath. Det er omkring 30 dkk. Det maa siges at vaere billigt for at blive transporteret i en udmaerket laekker bus i 3,5 time. Det var nu meget sjovt at se Avatar paa thai i bussen. Vi sejlede med en gammel fiskekutter til oen, det kostede kun 50 bath og tog 30 min ca.. Da Koh Samet er en nationalpark kostede det 200 bath at komme ind paa oen.

Jysk rejsebureau havde hjulpet os fra Bangkok med at finde et laekkert sted at bo. Saa nu bor vi i nogle laekre bungalows med 100 meter til stranden, som desuden er super laekker, og aircondition.

Foerste aften spiste vi i resortet restaurant, hvor vi fik laekre boeffer med majskolber, kartofler og salat til den laekre pris af ca 160kr for 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar