lørdag den 1. maj 2010

Bali

1. Toerklaeder paa marked i Ubud 2. Masser af dansen paa Gili Trawangan med Chris Chandler, Katie og Joe fra UK3. Kaempe stor flagermus fra Monkey Forrest og Big Bat Park. 4. Monkey Forrest 5. Royal Tempel

Vi ankom til Bali sent om aftenen. Oeen virkede foerst lidt skraemmende, men naeste morgen da vi vaagnede paa Nicks Homestay virkede det hele som en blanding af Disney's Junglebogen og Alice i Eventyrland.

De foerste 3 dage brugte vi i Ubud, hvor vi blandt andet tog paa marked. I modsaetning til markeder som vi kender dem derhjemme er de meget klodset sammen og uoverskuelige og fyldt med al slags ragelse. Det var et flot marked dog, og der var fyldt med flotte indonesiske smykker og toerklaeder. Vi tog derudover en tur rundt og saa blandt andet templer, en strand hvor der burde have vaeret en flot solnedgang, en Monkey Forrest og nogle store flagermus. Vi fik lov til at fodre aberne, og holde flagermus. Templerne er meget smukke og alting er super idyllisk.

Paa 3. dagen tog vi til Gili Trawangan, som er en af de 3 Gili Islands. Udover Gili Trawangan findes der Gili Meno og Gili Air. Gili Trawangan er den stoerste og mest beboede. Oererne ligger ca. 2-3 timer i speedbaad fra Balis kyst. Paa Gili foregaar der ikke saa meget andet en afslapning, strand og fest. Der findes ingen biler eller motorcykler paa Gili, men oen er heller ikke stoerre end at det tager 2 en halv time at gaa oeen rundt. Det ved vi, for det gjorde vi.

Efter 5 dage paa Gili Trawangan tog vi til Kuta Bali. Kuta Bali er en lidt stoerre by fyldt med surfere. Vi fandt et billigt sted med pool - saa det var superlaekkert. Kuta er en stoerre by end hvad vi ellers havde moedt paa Bali med kendte ting som Pizzahut, McDonalds osv. Men vi er blevet ret glade for indisk mad.

Vi undskylder for forsinket indlaeg, inden laenge kommer der ogsaa noget fra Sydney hvor vi er nu.

Hilsen Cykelkim & Maria.

1 kommentar: