mandag den 31. maj 2010

Los Angeles Part 1

Vi har været i Los Angeles og her har vi set noget vi aldrig glemmer.

Vi ankom i LA en sen formiddag, efter en meget lang flyve tur fra Honolulu, Hawaii. Vores flyvetur fra Fiji bestod af en enkelt mellemlanding i Honolulu. Egentlig skulle vi bare vente i 3 timer, hvilket jo er til at overkomme. Efter de 3 timer kom vi ombord, fløj afsted og efter 1 time vendte flyvet om pga. motorproblemer. Vi kom tilbage til Honolulu, ventede i yderligere tre timer før vi fløj afsted igen. Det var ret trist, men vi hyggede os med lidt starbucks og gratis oreos.

Vi tjekkede ind på USA hostels Hollywood, fik redt senge og i protest lagde vi os ikke til at sove da det simpelthen ville være upraktisk i forhold til at skulle sove om natten. Jetlag er ikke lige vores stil. USA hostel har mange ture, så vi tog på flere af dem. Den første var en tur ud i en park hvor man kunne komme til at se Hollywood skiltet tættere på, men da LA havde valgt at vise sig fra sine overskyede side var det vidst en egentlig bare en gå tur ud i en park. På turen mødte vi to rigtig søde norske piger, Lisa og Kristina. Vi brugte nærmest alt vores tid på USA hostel sammen med dem.

Udover den tur var vi på tur til Bel Air og Beverly Hills. Vores guide var supercool, og vi fik lov til at gå rundt i stedet for at sidde i små busser hvor man nærmest ikke kan se ud. Vi så blandt andet det hus Michael Jackson levede i til sidst. Der var stadig friske blomster på hans port, og kantstenene var stadig dækket med gammel stearin fra sidste sommer. Derudover så vi Tom Cruises og Katie Holmes mega gigantiske hus. Vi så playboymansion. Til sidst men ikke mindst var vi inde i et i Snoop Dogg's huse som Hugh Hefners nevø bor i nu. I kælderen var der studie og ovenpå boede han samt nogle danske modeller faktisk. Vi blev vist rundt af JD (nevøen), som var mega cool og rent faktisk lige har købt samme kamera som Maria. Derudover så vi hans flotte Lamboghini. Og en masse flotte hække ellers ;)
Efter turen tog vi hurtigt forbi Rodeo Drive for at synge Pretty Woman. Masse af fancy butikker, og et flot sted.

Vi tog derefter på Limousine tur med de to norske piger, det var hammer sjovt. Vi kørte i en Hummer Limo. Der var så mange der ville på tur samme dag som os (det kan man jo ikke bebrejde dem) at det faktisk lykkedes at propfylde 2 limousiner, men vi var heldigvis i samme bil som de norske piger. Det var billigt og det er noget vi kan li'. Vi havde en rigtig sjovt aften med alle dem fra vores hostel. Men en knap så sjov tirsdag morgen. I vores tømmermandshelvede (HAHA) tog vi til Venice Beach og Santa Monica for at tulle rundt.

Vi var temmelig trætte og vejret var ikke særlig godt, men vi gjorde det. Og selvom vejret var overskuet var strandene virkelig flotte og store. Faktisk kæmpe gigantiske. Santa Monica virker til at være de fineres strand hvorimod der oppe i Venice Beach enden er fyldt med hjemløse der maler og sælger skrammel fra jorden. Vi nød dagen rigtig meget, og vil helt klart anbefale alle at tage derud for det var rigtig smukt selv i skidt vejr.

Onsdag checkede vores norske piger ud, mens vi stadig havde endnu en nat på USA hostel. Vi brugte dagen sammen med dem inden de skulle mod Fiji (det var lidt snyd, der vil vi gerne hen igen).

Torsdag tog vi ud for at couchsurfe ...... fortsættes

Vi er kede af mangel på billeder, men internet forbindelsen vil ikke samarbejde :(

Hilsen Cykelkim & Maria goes to Hollywood

Ingen kommentarer:

Send en kommentar