mandag den 31. maj 2010

Los Angeles Part 2 - Couchsurfing

Torsdag d. 20. maj skulle vi jo checke ud, og finde et sted at bo. Jared fra Couchsurfing.com, havde været sød selv at skrive og tilbyde os et sted at bo og det tog vi to gladeligt imod. Vi fik sms'et lidt med ham, og han ville så komme og hente os ved vores hostel om aftenen, så hele vores dag sad vi og ventede og tullede rundt indtil Jared hentede os - da han så endelig fandt os altså. Det var åbenbart ikke så nemt at finde os, som vi havde håbet, og tanken om at vi skulle ud til en som vi ikke rigtig vidste noget om, og ikke rigtig vidste hvor boede, gjorde os måske lige spændte nok.
Men Jared fik hentet os, og så fra start af meget venlig ud - så kom der ro på. Så kørte vi til Melrose, hvor hans ven Greg arbejder på en argentinsk steak restaurant. Her på restauranten blev vi mødt med klapsalver, over at vi endelig var kommet, som om de virkelig havde glædet sig til at se de her to danske piger, og det hele virkede egentlig rimelig surrealistisk - men på den gode måde, heldigvis.
Jared gav mad på den her restaurant, og da Greg fik fri kørte vi alle 4 ud til ham i Northridge hvor det så var at vi skulle bo, sammen med Greg og hans 92 årige bedstemor. Vi begyndte efterhånden at føle os lidt trygge hos de her gutter. Og vi må ærlig talt indrømme at vi skammede os lidt over at tvivle på de her gutter, fordi de absolut kun var venlige og gjorde alt for at hjælpe os så godt de kunne.


Fredag tog Greg fri fra arbejde, for at vise os Malibu beach. Vi kørte derudaf og fandt så desværre ud af at det var lidt for blæsende, til at kunne blive der, så vi var der i to minutter, og fik hurtigt taget et par billeder før turen gik tilbage. På vejen tilbage holdte vi ind hos en af Gregs venner, hvor vi så dasede den ved poolen resten af eftermiddagen - luksus! :)

Vi har ærlig talt følt os ret heldige i den weekend vi brugte sammen med dem, for åbenbart så kender Greg alle de seje mennesker, hvilket betyder at vi fredag aften spiste sushi på "Koy" en af de allerbedste (og fineste...) restauranter i LA. Greg og manageren fungerer som brødre, og det viste sig tydeligt da vi fik regningen efter at have spist og spist og spist. Vi endte nemlig kun med at betale 20 dollars hver, og vi vil ikke engang prøve at regne ud hvor meget vi har fået i rabat ....

Lørdag var vi til fodboldkamp, sådan en rigtig soccerkamp, hvor både Greg og Jared spillede. Dygtige spillere, og de vandt endda - så det var jo fint. Vi havde dog (igen) tømmermænd, så Kim sov lidt under kampen og jeg (Maria) heppede usandsynlig dårligt. Haha! Men sjovt havde vi det..
Senere lørdag mødtes vi i et par timer med Deano, en fyr vi mødte på Gili Islands på Bali, og havde det meget afslappet og hyggeligt med ham mens vi fik gode burgere.

Alt i alt gjorde denne couchsurfing oplevelse vores første uge i LA, til en super super god uge. Vi nåede at være meget meget turistet de første dage, og i weekenden levede vi med og som ægte amerikanere, hvilket vi begge synes rigtig godt om. Greg og Jared er vi blevet rigtig gode venner med, og vi har sågar fået dem begge til at holde (lidt) med Danmark til VM..

Billeder ligger på facebook - internettet her er super ringe.
Men det var alt for nu.
Vi skrives ved - Hilsen Cykelkim og Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar