torsdag den 10. juni 2010

San Francisco

Selvom det oprindeligt ikke var vores plan tog vi til San Francisco efter at have vaeret i L.A i lidt over en uge. USA hostel Hollywood tilboed bus til San Fran til billige penge. Mandag tog vi mod San Fran. Busturen derop var lang og egentlig ikke noget at skrive hjem om. Men vi kom frem, tjekkede ind paa vores hostel fandt de foerste to danskere vi kunne og faldt i snak med dem. Katrine og Kristian er fra Roskilde, har ligeledes rejst fra Marts af - men har dog vaeret nogle andre steder end os.
Dagen efter tog vi paa tur, for at opleve byen og det omkring liggende. San Francisco er fyldt med bakker, lange store bakker som om ikke andet giver nogle flotte flotte udsigter. Foerste stop paa vores minitur var Twin Peaks hvor man kunne se udover hele San Francisco. San Francisco er hjemby for utroligt mange homoseksuelle, saa herfra kunne man ogsaa se hvad vores guide mente var velnok verdens stoerste regnbueflag (de homoseksuelles flag), vi koerte igennem mange dele af byen, kom ud til Goldgate Brigde. Desvaerre var der regn, saa vi kom ikke saa meget ud at gaa som vi gerne ville.
Eftermiddagen brugte vi paa at tulle rundt i byen, beundre sporvogne og se midtbyen.

Tilbage paa vores hostel endte vi med at faa hilst paa 4 danskere mere. Nu var vi altsaa 8 smukke unge danskere. Emil og Soeren fra Vejle var netop landet fra Asien og var traette efter en lang rejse. Cathrine og Trine fra Kolding var paa Roadtrip gennem USA. Men vi fik drukket et par enkelte oel og sunget karaokee foer vi bestemte os for at vi skulle paa gaatur, spise pandekager og lave aftensmad alle otte dagen efter.

Der var gratis gaatur med vores hostel kl. 10.00 - og vi kan jo godt lide gratis ting, saa med skulle vi. Vi havde utrolig meget sjov, mens vi fik set little Italy, Chinatown (hvor vi smagte lykkekager) Fishermans Wharf og et meget hoejt taarn jeg lige nu ikke kan huske hvad hedder - det hedder noget fransk. Men fra den plads hvorpaa det stod kunne man se udover hele San Francisco og tilmed Golden Gate Bridge.

Paa Fishermans Wharf kunne man se Soeloever ligge og sole sig i stakkevis. Der var fyldt op med restuaranter og smaa suvenir butikker. Derudover vidste vores guide en lefthanded store, hvor i man kunne koebe alverdens ting til venstrehaandede - til stor glaede for Maria :) Vi tog sporvognen hjem, saa gade dansere og tullede rundt i byen.

San Francisco er nemlig lige saadan en smuk og rar by i solskin, at man virkelig faar lyst til at gaa rundt og nyde solen og byens facetter. Vi var begge meget vilde med San Francisco og ville oenske at vi kunne vaere blevet et par dage laengere.

Om aftenen lavede vi, alle danskere, mad paa i hostellets koekken. Kristian og jeg (Kim) lavede boefferne, Katrine og Maria stod for kartofler, borddaekning, groentsager og sovs sammen med Catrine og Trine. Soeren og Emil sov, og sov forlaene - men skammede sig og fik opvasken. En virkelig hyggelig aften hvor vi spiste ting naermest ingen penge med vin og det hele.

Dagen efter tog vi med Cathrine og Trine videre mod Los Angeles igen. Hvilket skulle vise sig at blive en laengere (og sjovere) rejse end forventet ....

Venlig Hilsen Maria og Kim

P.S. Vi er kede af mangel paa billeder. Men det ikke ligefrem fordi internettet er hurtigt her. Tilgengaeld kan vi fortaelle ting som at Barack Obama var i San Fran eller Frisco om man vil samtidig med os, og at Lars Ulrich (trommeslager i Metallica) bor der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar